De leukste en mooiste vakantie op kos

Keuze uit 77 vakanties

Header

Tips

Onze tips delen wij graag met u.

Last minute Kos eiland

 
Een last minute vakantie naar Kos, het zal je maar gebeuren dat je voor minder dan de helft van de prijs naar Kos zou kunnen gaan. Dit kan zomaar worden waar gemaakt wanneer je de last minute Kos op tijd hebt geboekt. Kijk daarom regelmatig naar websites en bij reisbureaus wat er allemaal mogelijk is, wat een last minute Kos vakantie kom je niet dagelijks tegen. Loop je toevallig in de stad of ben je op het internet aan het rondkijken en kom je de last minute Kos vakantie tegen? Kijk dan snel in je agenda of je vrij kunt pakken en boek dan meteen! Voor een goedkope prijs ineens pats boem op vakantie, dat is toch heerlijk? Lekker even onverwachts er tussenuit, altijd doen wanneer de baas het goed vindt natuurlijk. In het midden van het jaar is er niks fijner dan genieten van een last minute Kos vakantie, even lekker ontspannen, op het strand liggen en de cultuur van Kos proeven. Dit kan dan allemaal tegen een hele lage prijs. Profiteer er daarom nu van wat alle mogelijkheden zijn van een last minute Kos en boek direct! Zeker in de zomermaanden wordt het aangeraden om hier oog voor te houden, want juist dan wil men de vliegtuigen volhouden en ook de vakantiebestemmingen natuurlijk!
 
Een bezoekje aan het eiland
 
Iedereen kan Kos een bezoekje brengen, maar wanneer je gebruik maakt van de last minute Kos ben je veel voordeliger uit dan wanneer je een volledige reis zou moeten betalen en zeker in het hoogseizoen. Profiteer daarom van de last minute Kos en ervaar zelf wat je hier allemaal kunt gaan doen. Kos is een van de grootste eilanden in de Egeïsche Zee. Rhodos en Karpathos zijn net een stukje groter, maar Kos hoort dus bij de drie grootste eilanden van deze zee. Kos maakt deel uit van de Dodekanesos. Dit is een eilandengroep welke uit meer dan 200 eilanden bestaat, een klein deel van deze eilanden is bewoond. Slechts 27 eilanden zijn er bewoond, een van deze eilanden is dus Kos. Wist je ook dat Kos voor de Turkse kust ligt? Het ligt ten zuidoosten van Samos, daarnaast ligt het ook ten noordwesten van Rhodos. Als je een Grieks eiland wilt bezoeken middels een last minute dan is Kos een echte aanrader. Boek daarom nu de last minute Kos wanneer je deze tegenkomt en ervaar wat hier allemaal te doen is.
 
Kos de moeite waard?
 
Als je een last minute Kos vakantie hebt geboekt kun je vanuit Kos ook naar andere eilanden toe. Je zou er voor kunnen kiezen om naar de andere Griekse eilanden te gaan, per veerboot. Dit is altijd leuk wanneer je een dagtrip zou willen maken naar een van de andere Griekse eilanden. Je moet niet denken dat Kos een groot eiland is, want het is vrij klein, de oppervlakte is ongeveer 320 kilometer. Als je er van houdt om lekker aan het strand te liggen dan is Kos een ideale bestemming voor jou. De kustlijn is hier namelijk meer dan 120 meter lang, genoeg strand dus om heerlijk tot rust te kunnen komen! Er zijn hier verschillende gedenktekens te zien voor de arts Hippocrates, deze arts heeft hier gewoond. Er is ook een speciaal Hippocrates museum waar je naar toe kunt gaan. Daarnaast zijn er ook nog archeologische plaatsen waar je naar toe kunt gaan in en om Kos. Hierbij zou je kunnen denken aan het Romeins amfitheater en het Gymnasium welke zeker de moeite waard zijn om te gaan bezichtigingen.
Je kunt het natuurlijk ook combineren, tijdens de warme uurtjes van de dag zou je lekker aan het strand kunnen gaan liggen en lekker bruin kunnen worden, denk er aan wel goed insmeren want de Griekse zon is anders dan de Nederlandse zon! Op de overige momenten van de dag kun je dan lekker musea gaan bezoeken en rond struinen over het eiland. Je kunt hier veel beleven ook in de nachtelijke uurtjes. Daar kunnen veel jongeren waarschijnlijk wel over mee praten wanneer zij een last minute Kos hebben geboekt in de zomermaanden, dan wordt er namelijk volop gefeest in de nachtelijke uurtjes! Heerlijk er even tussen uit, lekker feesten en nergens aan denken, dit is waar veel jongens op dat moment behoefte aan hebben en zij leven zich ook heerlijk uit wanneer zij de kans krijgen. Je kunt ook lekker in een bar wat gaan drinken bij Griekse muziek, dit geeft een heerlijke sfeer en zorgt er voor dat je helemaal in de Griekse stemming komt! Laat je zelf verleiden door het Griekse eten, de Griekse muziek en veelal de stranden en de zon die hier vrijwel altijd schijnt!