De leukste en mooiste vakantie op kos

Keuze uit 84 vakanties

Header
    Plaats:
  • Kefalos

  • Provincie:
  • Kos

  • Land:
  • Griekenland

    Bij deze accommodatie zijn helaas geen data's en prijzen bekend, meer informatie kunt u vinden op de website van de aanbieder.

Aanbieder: sunweb.nl
Vanaf: € 3126.00 Nu Boeken

Omschrijving:

Ikos Aria

Ontspannen in een mix van luxe en modern ingerichte kamers, bars en fantastische restaurants kan allemaal in het nieuwe Ikos Aria. Een prachtige plek gelegen aan de zuidwestelijke kust van het mooie eiland Kos. Gastvrijheid staan in deze Excellent centraal en het personeel zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Het hotel opende in het voorjaar van 2019 voor het eerst haar deuren.Na een ontspannen nacht in je luxe hotelkamer, strijk je neer op een ligbed bij één van de zwembaden en geniet je van een heerlijke dag. Natuurlijk schenkt de ober graag een drankje voor je in, tewijl jij geniet van de zon en de heerlijke omgeving.Sportief bezig zijn behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn veel activiteiten waar je aan mee kunt doen. Zowel binnen als buiten wordt er van alles georganiseerd. Een beetje beweging is misschien wel nodig, want er zijn maar liefst 8 culinaire restaurants die verleidelijke menu's aanbieden. Het is moeilijk om alles te weerstaan want het liefst neem je van alles een hapje. Met een brede glimlach verlaten jij en je geliefdes dit hotel en was het een vakantie om nooit meer te vergeten.

Meest bekeken in: Kefalos

Royal Bay Suites

Royal Bay Suites

Royal Bay Suites ligt op een idyllische locatie in Kefalos; aan het strand en met uitzicht op het eiland St. Nicolas. Het hotel wordt gerund door een vriendelijke familie die je...
Vanaf: € 627.00
Meer info
Blue Lagoon Village

Blue Lagoon Village

8-daagse Zonvakantie naar Kos bij Blue Lagoon Village
Vanaf: € 915.00
Meer info